Wimperextensions

Met wimperextensions zorg je voor mooi verzorgde wenkbrauwen. Je wilt immers niet dat je wimpers alle kanten op gaan of gaan krullen. Ze zijn heel praktisch en niet schadelijk voor je natuurlijke wimpers. Je wimpers worden er juist heel bijzonder van en geven je uiterlijk een schitterende glamour boost. Het ziet er heel erg elegant uit. Niet alleen op feestjes, maar gewoon elke dag. Wimperextensions zijn nog eens wat anders dan nepwimpers. Een groot bijkomend voordeel van wimperextensions is dat je niet lang voor de spiegel hoeft te staan. Je bespaart immers enorm veel tijd doordat je geen mascara meer hoeft aan te brengen. Het enige dat je hoeft te doen, is je wimpers borstelen en klaar!

Je kunt je wimperextensions laten zetten bij vele beauty salons. Het probleem is echter dat je niet weet welke beauty salons goed zijn en welke niet. Je wilt immers niet dat zoiets belangrijks als je wimpers wordt geruïneerd door iemand die helemaal niet goed is met het zetten van wimperextensions of met haar gedachten ergens anders is. Met mond-tot-mond reclame hoor je vast wel van vriendinnen waar zij hun wimperextensions laten zetten. Dat kan vaak een goede leidraad zijn, alleen biedt dit natuurlijk geen enkele garantie. Het is vaak heel persoonsgebonden of iemand een echte professional is.

Daarom kun je wimperextensions het beste laten zetten bij een beauty salon die het vak serieus neemt. Je leert dit vak niet door een boekje te lezen of enkele video’s te bekijken. Je hebt een opleiding nodig, zoals de Beauty Angels Academy. Deze opleiding is een van de weinige opleidingen in Nederland rondom wimperextensions die door het Centraal Register Voor Beroepsonderwijs (CRKBO) erkend zijn. Deze opleiding wordt door het CRKBO volgens strenge kwaliteitseisen gecontroleerd. Je bent daardoor gegarandeerd van goede kwaliteit voor het zetten van wimperextensions.

One by One wimperextensions

Wimperextensions worden gezet op je natuurlijke wimperhaartjes. Je kunt hierbij kiezen voor verschillende soorten. De One by One wimperextensions zijn veel langer en voller dan andere soorten. Daardoor zien deze er volledig natuurlijk uit en voel je ze niet tijdens het dragen. Dat is nog eens comfortabel. Een glamour look zonder dat je er iets van voelt. Vooral voor vrouwen die korte wimpers hebben, bieden de One by One wimperextensions uitkomst. Zo krijgen je wimpers de meest natuurlijke look.

Bij de One by One wimperextensions worden er per oog circa honderd synthetische wimpers op je natuurlijke wimperhaartjes geplaatst. Het exacte aantal hangt natuurlijk af van de grootte van je eigen wimpers, en uiteraard de ervaring van de beauty specialist. De One by One wimperextensions worden letterlijk één voor één op je haartjes geplakt met een speciale lijm. Dat is een zeer secuur proces en vergt alle geduld. Maar het resultaat mag er zijn. Juist door deze nauwkeurige methode zien de One by One wimperextensions er zo natuurlijk uit. Er zijn verschillende kleuren, lengtes, diktes en krullen beschikbaar, zodat ze exact geschikt zijn voor jouw look. Je vindt vast en zeker One by One wimperextensions die passen bij jouw look en je een schitterende glamour uitstraling geven.

Wat is de prijs om wimperextensions te laten zetten?

Veel vrouwen hebben het idee dat wimperextensions niet goedkoop zijn. Dat is vaak een reden voor vrouwen om ze niet eens te overwegen. Maar dit is geheel onterecht. Goedkope wimperextensions zijn zeker te verkrijgen.

De prijzen van wimperextensions hangen af van enkele factoren. Zo is de gebruikte methode van groot belang. Als ze per trosjes worden geplaatst, zijn ze vaak goedkoper dan bijvoorbeeld One by One wimperextensions. Daarnaast is het aantal behaalde certificaten van belang. Vaak worden heel goedkope wimperextensions aangeboden door personen die geen specialist zijn. Met alle gevolgen van dien. Maar het is zeker niet zo dat beauty salons met certificaten geen goedkope wimperexentions aan kunnen bieden. Zeker niet. Je betaalt altijd de realistische prijs, en krijgt waar voor je geld. Tenslotte is het gebruikte materiaal van groot belang op de prijzen van wimperextensions. Hoe goedkoper het materiaal, hoe goedkoper ze zijn. Zo zijn synthetische wimperextensions een stuk goedkoper dan die van nerts.

Om de prijzen goed te vergelijken, zul je al deze factoren mee moeten nemen om prijzen ook echt goed te kunnen vergelijken. Een belangrijke vuistregel is wel dat je je niet laat leiden door onrealistische aanbiedingen. Als iets te goed lijkt om waar te zijn, dan is het vaak ook te goed om waar te zijn.

Kan ik mijn wimperextensions zelf verwijderen?

Een veel gehoorde vraag is of je wimperextensions kan laten verwijderen. Op het internet gaan indianenverhalen rond over de nachtmerrie die het is om ze te verwijderen. Niets is minder waar! In de eerste plaats blijven wimperextensions niet voor altijd zitten. Na verloop van tijd verdwijnen ze vanzelf. Maar je kunt ze ook eerder laten verwijderen.
Wimperextensions worden vastgelijmd met een water-resistente lijm. Dat is uiteraard noodzakelijk, aangezien ze wel een tijdje mee moeten gaan. Je wilt niet dat je wimperextension na de eerste douchebeurt al in het afvoerputje verdwijnen. Dat zo enorm zonde zijn.

Wimperextension specialisten hebben een speciale remover in huis, waarmee je de wimperextensions eenvoudig kunt verwijderen. Dit proces duurt niet lang en is zeker niet pijnlijk. Bovendien worden je natuurlijk wimpers met deze remover niet beschadigd. Met deze speciale vloeistof worden de kunstmatige wimperharen losgeweekt van de natuurlijke wimperharen. Zo ben je er in een keer van af.

Hoe lang blijven wimperextensions zitten?

Het is niet noodzakelijk om wimperextension te (laten) verwijderen. Ze verdwijnen immers na verloop van tijd vanzelf. Hoe lang ze blijven zitten, hangt af van de kwaliteit van de wimperextensions zelf, de gebruikte lijm en de ervaring van de styliste. Over het algemeen gaan wimperextensions vier tot acht weken mee.

Dit is een natuurlijk proces aangezien je natuurlijke wimperharen doorgaan met groeien. Daarom zal je na een aantal weken zien dat de eerste kunstmatige wimperhaartjes uitvallen. Als er een of enkele wimperhaartjes uitvallen, is dat nog geen enkel probleem. Dat is immers nog steeds een fractie van het totale aantal wimperhaartjes. Het is nog niet zichtbaar, zoals haaruitval bij de meeste mensen ook niet zichtbaar is. Pas na vier weken kun je verwachten dat de uitval van wimperextensions wel zichtbaar is. Je ziet dan dat er kleine hapjes uit de wimpers zijn gevallen. Dat is de tijd om te beslissen of je je wimperextensions laat bijvullen of geheel laat verwijderen. Je kunt dan weer nieuwe wimperextensions zetten om je look weer een nieuwe draai te geven.

Wimperextensions bij Romana's Beauty Palace

Heeft u interesse gekregen in wimperextensions? Boek nu uw afspraak. Wij zijn gespecialiseerd in het zetten van wimperextensions en onze schoonheidsspecialisten hebben al jarenlang ervaring in wimperextensions behandelingen. Als kers op de taart zijn wij officieel Beauty Angels Academy: wij zijn gecertificeerd in het geven van wimperextensions cursussen en kunnen eenieder, die hier interesse in heeft, opleiden tot ware make up artist.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. U mag bellen naar 06 20407138 of kunt mailen naar info@romanasbeautypalace.nl.

Afspraak maken

    This error message is only visible to WordPress admins

    Error: No connected account.

    Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.