Semi permanente make-up

Met onze semi-permanente make-up behandelingen kunnen wij door de haarfijne techniek uw wenkbrauwen strakker en voller maken. Indien gewenst ook smaller, breder en/of donkerder. Het eindresultaat is haast niet van de echte haartjes te onderscheiden en geeft een zeer natuurlijke en verzorgde look!

Semi Permanente make-up technieken

Er zijn verschillende technieken die worden toegepast om semi permanente make up te plaatsen. Zo zijn er bijvoorbeeld de technieken powderbrow, ultra fine hairstrokes en combibrow. Elke techniek heeft zijn voor- en nadelen. Je beauty styliste kan je uitstekend uitleggen wat de exacte voor- en nadelen zijn van elke techniek, en wellicht nog belangrijker: welke techniek het beste bij jou past. Elke huid is anders, en de ene huid is gevoeliger dan de andere. Hierdoor is niet elke semi permanente make up techniek geschikt voor jou.

Verder hangt de gekozen semi permanente make up techniek af van of je een deel van je wenkbrauwen mist of kale plekken in je wenkbrauwen hebt, of je lichte of fijne wenkbrauwen hebt, of je kleine imperfecties in je wenkbrauwen hebt, en wat voor resultaat je nastreeft. Sommige vrouwen vinden het mooi als een wenkbrauw er strak uitziet. Andere vrouwen willen juist een heel natuurlijk uiterlijk van de wenkbrauwen door middel van semi permanente make up. Voor elke vraag is er een oplossing!

Ons werk kenmerkt zich door de variëteit in technieken en uiteenlopende smaken van onze klanten. U kunt bij ons de keuze maken uit: microblading, ombré en de combinatie techniek. Alle technieken blijven na de touch-up ca. 1-2 jaar zitten, afhankelijk van uw huidtype.

Hairstroke techniek

€295,-

Met een blade, dus geen machine, plaatsen wij hele dunne strokes op de huid die lijken op echte haartjes. Met deze techniek behaal je de meest natuurlijke look. Let op: excl. touch-up.

Ombré techniek/shading

€295,-

Met deze techniek creëren wij zachte, strakke en volumineuze wenkbrauwen. Het zal lijken alsof u make-up op hebt. De wenkbrauwen zullen er mooi strak uitzien met een natuurlijk zachte kleur met een overloop van licht in de binnenkantjes, naar donkerder in de puntjes. Let op: excl. touch-up.

Combinatie techniek

€295,-

Dit is een mix van microblading met shading. De binnen en bovenkant van de wenkbrauwen behandelen we met de microblading techniek. De onderkant behandelen we met de zachte ombré techniek voor een natuurlijke, maar strakke look. Let op: excl. touch-up.

Semi Permanente make-up
Semi Permanente make up

Welke techniek past bij mij?

Twijfelt u welke techniek bij u past? U bent van harte welkom om op intakegesprek te komen, om samen en vrijblijvend (en onder het genot van een lekker kopje koffie), de mogelijkheden te bespreken. Uw wensen en onze mogelijkheden worden hierin bekeken en wij geven persoonlijk advies op maat. Ook indien u oude PMU hebt, onder dokterbehandeling staat of medicatie inneemt, adviseren wij eerst even contact met ons op te nemen. In sommige gevallen is een behandeling of cover-up niet altijd mogelijk helaas.

Belangrijke om te weten voor onze specialistes:


Heeft u oude permanente make-up? Stuur ons dan eerst een duidelijke foto toe. Dit kan via whatsapp op telefoonnummer: 06-20407138.


> Bent u diabeet?
> Bent u in verwachting?
> Gebruikt u medicijnen?
> Heeft u hart of vaatziekten?
> Gebruikt u bloedverdunners?
> Heeft u  een immuun stoornis? 
> Bent u allergisch voor latex/nitrill?
> Staat u onder doktersbehandeling? 
> Heeft u oude permanente make-up?
> Heeft u pigment vlekken/stoornissen?
> Heeft u chronische huidaandoeningen? 
> Heeft u last van hemofilie? (bloedziekte) 
> Heeft u een pathologische wondgenezing:   
> Heeft u keloide/ hyper/hypo pigmentatie?


Wanneer er een ‘Ja’ van toepassing is, neem dan contact met ons op!

Alle behandelingen worden geplaatst met Phibrows’ speciale pigmenten; wereldwijd de beste op de markt omdat deze niet groen of rood uitslaan! Deze zijn hypo-allergeen. Bij twijfel kunnen we altijd voorafgaand een allergietest afnemen.

Voor wie is semi permanente
make-up?


Onze semi-permanente behandelingen zijn bedoeld voor eenieder die:
– 16 jaar of ouder is;
– er altijd verzorgd uit wil zien;
– geen of weinig tijd heeft voor make-up;
– allergisch is voor make-up (onze pigmenten zijn hypo-allergeen);
– geen of weinig wenkbrauwen heeft van nature of teveel heeft geëpileerd;
– haarverlies heeft, bijvoorbeeld door Alopecia of chemotherapie;
– veel transpireert waardoor make-up niet goed blijft zitten;
– veel sport, zwemt of naar de sauna gaat en zich zonder make-up niet compleet voelt;
– geen strakke, goed gevormde wenkbrauwen heeft.


Voorzorg
48 uur voorafgaand aan de afspraak geen alcohol, drugs of medicatie innemen of onder de zon of blootstellen aan UV zoals zon of zonnebank;


Nazorg
De eerste zeven dagen na de behandeling de pigmentatie niet natmaken, geen make-up aanbrengen, geen korsten lospeuteren, niet de sauna ingaan, niet gaat zwemmen en de pigmentatie niet blootstellen aan UV, zoals zon of zonnebank.

Afspraak maken

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

× Kunnen wij je helpen?