Schoonheidssalon Rotterdam

Wanneer u op zoek bent naar een schoonheidssalon Rotterdam, dan biedt Romana’s Beauty Palace de uitweg. Ons schoonheidssalon is op circa 15 minuten rijden vanaf Rotterdam Centraal. U vindt bij ons verschillende behandelingen op het gebied van semi permanente make up en andere cosmetische behandelingen, zoals plasma lifting, laser ontharen en microblading Rotterdam. Inmiddels zijn wij een gerenommeerd schoonheidssalon in Rotterdam en omstreken en zijn wij uitgeroepen tot een officiële Beauty Angels Academy. Dit houdt in dat wij u ook kunnen opleiding tot make up artist op het gebied van semi permanente make up.

Beautysalon Rotterdam

Wanneer interesse heeft in een van onze behandelingen in ons beautysalon in Rotterdam, dan kunt u kiezen uit verschillende semi permanente make up technieken, zoals microblading, ombré of een combinatie hiervan. Wanneer u niet tevreden bent met uw uiterlijk, dan kan dit veel invloed hebben op uw dagelijkse leven. Zo bepalen uw wenkbrauwen en uw gezichtshuid hoe uw gezicht eruit ziet. Door middel van onze behandelingen hoeft u geen heftige operaties te ondergaan en voelt u zich weer mooier dan ooit door het natuurlijke resultaat van onze behandelingen.

Uw schoonheidssalon in Rotterdam en omstreken

Heeft u interesse gekregen in een schoonheidssalon in Rotterdam en omstreken? Bekijk dan onze behandelingen en boek meteen uw afspraak. Heeft u vragen over één van onze behandelingen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan graag klaar om u zo gericht mogelijk te helpen. U kunt bellen naar 06 20407138. Ook kunt een email sturen naar info@romanasbeautypalace.nl of contact opnemen middels een van onderstaande formulieren.

Afspraak maken

    This error message is only visible to WordPress admins

    Error: No connected account.

    Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.