Plasma lifting

Plasma lifting is hèt alternatief voor chirurgische ingrepen en voeren wij uit bij klanten vanaf 18 jaar. Een veel voorkomende plasma lift behandeling die wij uitvoeren is die voor de hangende bovenoogleden; ook wel de bekende ‘ooglidcorrectie’ genoemd. Plasma lifting kan vrijwel op iedere zone worden toegepast. Samen kijken wij graag naar waar u tegenaan loopt en stellen wij een behandelplan samen. De behandeling is volledig veilig en er komen geen mesjes, hechtingen of naalden aan te pas.

Welke plasmabehandelingen voeren wij uit?

Ooglidcorrectie

€250

Verstrakken hangende bovenoogleden.

Wallen

€200

Verstrakken van slappe huid onderoogleden.

Hals

€350

Verstrakken van de hals.

Pigmentvlekken

€25

Verwijderen van pigmentvlekken en ouderdomsvlekken.

Staat uw zone er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Wat kunt u verwachten van Plasma lifting?

Voordat we gaan behandelen zal er een intakegesprek plaatsvinden waar uw wensen en verwachtingen besproken worden. Kiest u voor een plasmabehandeling? Ca. 20 minuten voorafgaand aan de behandeling zal de specialiste verdovende crème aanbrengen. Hierdoor is de behandeling zo goed als pijnloos. Direct erna is er zichtbaar resultaat. Het eindresultaat echter, laat zich enkele weken na de behandeling zien. In de meeste gevallen is 1 behandeling voldoende.

Per zone (gelaat of lichaam) duurt een plasmabehandeling 15 tot 20 minuten. Na de behandeling is er een patroon van minuscule korstjes zichtbaar op het gebied waar is behandeld. Deze vallen er in de loop van de volgende dagen af. Een goede nazorg is uiterst noodzakelijk voor een juist resultaat en ter voorkoming van littekens. Zwelling kan opspelen omdat er intensief op de huid wordt gewerkt. Belangrijk te weten is dat de huid goed dient te worden beschermd meteen sunblock.

De voordelen en nazorg voor plasma lifting


De voordelen en nazorg voor plasma lifting
– Zeer kort herstel
– Geen operatie
– Geen kans op over lifting
– Goedkoper dan een operatieve lift
– Geen littekens


Voorzorg
48 uur voorafgaand aan de afspraak geen alcohol, drugs of medicatie innemen of onder de zon of blootstellen aan UV zoals zon of zonnebank.


Nazorg
De eerste zeven dagen na de behandeling de pigmentatie niet natmaken, geen make-up aanbrengen, geen korsten lospeuteren, niet de sauna ingaan, niet gaat zwemmen en de pigmentatie niet blootstellen aan UV, zoals zon of zonnebank

Afspraak maken