Pijnloos laser ontharen

Wil je van je ongewenste haargroei af? Wij zijn al 5 jaar gespecialiseerd in 100% veilig, de minst pijnlijke en momenteel de snelste behandeling in het laser ontharen.

Voorafgaand aan de eerste behandeling luisteren we naar uw ervaringen, klachten en wensen. Er wordt gekeken welke behandeling het meest geschikt is om het gewenste resultaat te bereiken. De laser kan zowel bij mannen als vrouwen worden toegepast om te ontharen.

Omdat niet alle haren in dezelfde groeifase zitten worden er gemiddeld voor het laser ontharen zes tot acht behandelingen geadviseerd. De behandeling is geschikt voor alle huidtypes. Dus ook de donkere huid. Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, kunnen op dat moment niet behandeld worden.

U wordt behandeld in een fijne omgeving die is voorzien van professionele apparatuur. Wij werken met de comfortabele 100% veilige Soprano Ice laser. Vier weken voorafgaand aan de behandeling mag u niet meer epileren, harsen of waxen.

Het is van belang dat u geschoren naar de salon komt. Ook is het belangrijk om 48 uur voorafgaand aan de behandeling niet in contact te komen met zon, zonnebank en sauna en dit t/m vijf dagen ná de behandeling.

De Soprano ICE laser is de minst pijnlijke, meest snelle en veiligste laser van dit moment, die bovendien gedurende het hele jaar gebruikt kan worden.

Afspraak maken