Wat is microblading?

Microblading is een techniek die wordt gebruikt bij semi-permanente make-up. Met deze techniek kunnen we mooie wenkbrauwen creëren, ideaal wanneer je geen volle wenkbrauwen hebt. Als schoonheidssalon weten wij als geen ander hoe belangrijk dit voor u kan zijn. Je wenkbrauwen zijn enorm belangrijk, omdat ze voor een groot deel bepalen hoe je gezicht eruit komt te zien.

Met microblading kunnen onze schoonheidsspecialisten je toch van volle wenkbrauwen voorzien. Onze specialist gebruikt een speciale pen met daarin 12 ultrafijne steriele naalden. De pen wordt vervolgens in de inkt gedompeld. Door vloeiende veegbewegingen te maken, worden de pigmenten in uw opperhuid aangebracht. Deze zogenaamde hairstrokes lijken op wenkbrauwhaartjes. Deze streken zijn echter bijna niet te onderscheiden van echte wenkbrauwhaartjes. Microblading geeft je weer volle wenkbrauwen en geeft een natuurlijk resultaat.

Voordelen van microblading

Deze vorm van semi-permanente make-up heeft veel voordelen. Hieronder vind je alle voordelen van microblading:

  • Je krijgt mooie, volle wenkbrauwen. Doordat wenkbrauwen het gezicht enorm bepalen, heb je na een behandeling meer zelfvertrouwen;
  • Het geeft een natuurlijk resultaat. Hairstrokes zijn moeilijk te onderscheiden van echte wenkbrauwhaartjes;
  • In de ochtend scheelt het veel tijd voor de spiegel. Je wenkbrauwen zijn altijd opgemaakt voor de volgende één tot twee wenkbrauwen;
  • Microblading is minder agressief voor uw huid dan andere tatoeagetechnieken. Dit zal pijn en zwelling verminderen. Daarnaast herstelt je huid ook veel sneller.
  • Omdat het resultaat één tot twee jaar zichtbaar is, is een behandeling een relatief klein bedrag. Bovendien hoef je deze tijd niet te besteden aan make-up voor je wenkbrauwen.

Microblading Costs

Hieronder ziet u de kosten voor microblading:

Hairstroke technique
€400

Ombré technique / shading
€400

Combination technique
€400

Microblading bij Romana's Beauty Palace

Bent u geïnteresseerd geraakt in microblading? Boek nu uw afspraak. Wij zijn gespecialiseerd in het vak semi-permanente make-up en onze schoonheidsspecialisten hebben jarenlange ervaring in microblading behandelingen in Rotterdam en omstreken. Als kers op de taart zijn we officieel Beauty Angels Academy: we zijn gecertificeerd in het geven van microblading cursussen en kunnen iedereen die hierin geïnteresseerd is opleiden tot een echte visagist.

 

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt bellen met 06 20407138 of mailen naar info@romanasbeautypalace.nl.

Make an appointment