Wat is precies

Microblading

Microblading is een geavanceerde methode van permanente make-up die is ontworpen om de wenkbrauwen te verbeteren. Het betreft een gecertificeerde en gediplomeerde microblading-artiest die een handgereedschap gebruikt met een zeer fijne naaldgroepering om individuele haartjes te tekenen, waardoor de illusie ontstaat van volle en perfect gevormde mooie wenkbrauwen.

Waarom kiezen voor een

Beauty Angels gecertificeerd microblading-artiest

Beauty Angels Academy is een Amerikaans bedrijf opgericht door enkele van de meest ervaren master trainers van microblading. Het heeft een wereldberoemde methode gecreëerd voor het uitvoeren van microblading die consistent resultaten van hoge kwaliteit produceert onder hun getrainde artiesten.

Beauty Angels-artiesten gebruiken eigen technieken en instrumenten, evenals producten van topkwaliteit die de resultaten van hun werk verbeteren.

Het wordt ten zeerste aanbevolen dat u een door Beauty Angels opgeleide artiest zoekt om uw microbladingbehandeling uit te voeren.

Romana Kicken

Romana Kicken is de oprichtster van Beauty Angels Academy NL en gecertificeerd Master Trainer Permanente Make-up. Ze gelooft in het op een educatieve manier brengen van schoonheid om andere vrouwen te helpen naar succes in hun bedrijf te streven.

Romana had liefde voor de esthetiek van het vak en heeft meesters in de technieken Microblading, Powder Brows. Eyeliner en Lip Blush. In 2017 opende ze haar eigen bedrijf in Rotterdam en na een jaar werd ze een van de eerste PMU Masters in Nederland. Rond deze tijd waren deze behandelingen nog niet bekend in Nederland.

Wat onze klanten zeggen

Klanten beoordelingen